Kroppsavgjutningar

Hej! Numera når du oss lättast genom vår webbutik, www.wsochcompany.se. Där hittar du all kontaktinformation du behöver. Väl mött /WS Form.


Personliga statyetter och minnen för livet

[one_half last=”no”]

Som gåva eller som ett minne. Bland det personligaste du kan spara på eller ge bort är en bit av dig själv. Barnhänder, bröllop, förlovning, barnfötter, gravidmagar, ansikten eller en personlig byst. Vad är din idé?

[separator top=”40″ style=”shadow”]

Borta bra, men hemma bäst
De flesta avgjutningar sköter vi på plats, men om du inte har möjligheten att komma till oss finns det andra alternativ när det gäller händer och fötter. Du får då ett kit hemskickat till dig och du sköter själva avgjutningen. Du skickar sedan formen tillbaka till oss och vi gjuter upp handen/foten i ditt önskade material. Priserna hittar du här nedan på sidan. Observera att när du gjuter hemma tillkommer en fraktkostnad för utskicket till dig samt att du själv bokar frakten tillbaka till oss med Postens tjänst Skicka Lätt med sms-avisering till oss. Detta fraktalternativ garanterar att vi får formen i tid då formen måste gjutas i inom 24 timmar (mer information om detaljer kommer i ditt paket).

[separator top=”40″ style=”shadow”]

Säkert och snabbt
De material vi använder för avgjutningar av kroppar är helt allergifria och påverkar varken hud eller slemhinnor. Det är också snabbt avklarat. En hand tar ungefär 5-10 minuter att gjuta av så man behöver inte sitta still speciellt länge, dessutom är vi duktiga på att underhålla barnen (och vuxna) undertiden:)

De större formarna tar längre tid. Vid avgjutning av gravidmagar och större områden har vi utrustning som gör att du ändå är avlastad och i en position du kan stå/sitta i länge.

[separator top=”40″ style=”shadow”]

Många olika materialval
Avgjutningen i sig är bara en liten del av processen. När vi gjutit av är det dags att arbeta mot slutresultatet. Vi kan erbjuda alla avgjutningar i en mängd olika material, några av dessa är:

Kallgjutna äkta metaller så som järn, koppar, brons, aluminium

Resiner (plast) i alla tänkbara färger

Övriga gjutmaterial så som gips,formsten, betong och andra cementbaserade produkter.

Mjuka material som silikon och gummi
[/one_half]

[one_half last=”yes”]

avgjutning av hand fot linköping

[separator top=”40″ style=”shadow”]

I säkra händer
Vi som utför avgjutningarna på WS Form heter Jonas och Caroline och vi har arbetat med former, avformning och kroppsavgjutningar långt innan WS Form startade 2011. Du som kund hos oss kan känna dig säker på att vi vet vad vi gör och att vi använder produkter som är säkra för dig! Vi värnar även om din integritet och publicerar därför aldrig bilder eller information om dig eller din avformning. Att du känner dig trygg med oss är lika viktigt som allting annat i processen. Välkommen att kontakta oss eller besöka oss om du har frågor eller funderingar.

[separator top=”40″ style=”shadow”]
Till skäliga priser
Här nedan hittar du några prisexempel. Jämför dem gärna, vi tål att jämföras!

[/one_half]

Här följer några Prisexempel

Material Barnhand/fot upp till 12mån Barnhand/fot 1-8år Vuxenhand/fot
Gips 545:- (par 945:-) 645:- (par 1045:-) 945:- (par 1445:-)
Kallgjuten metall 995:- (par 1695:-) 1095:- (1795:-) 1695:- (par 2695:-)
Betong 645:- (par 1045:-) 745:- (par 1145:-) 1045:- (par 1545:-)
Formsten (sandstensfärg) 745:- (par 1145:-) 845:- (par 1245:-) 1145:- (par 1645:-)
Övriga material (resin/silikon mm.) Kontakta oss Kontakta oss Kontakta oss

 

[separator top=”40″ style=”shadow”]

Material Vuxen & baby Gravidmagen inkl byst Ansikte
Gips 1195:-  3995:- 1995:-
Kallgjuten metall 2095:- 4995:- 2995:-
Betong 1295:- 4095:- 2095:-
Formsten (sandstensfärg) 1395:- 4395:- 2195:-
Övriga material (resin/silikon mm.) Kontakta oss Kontakta oss Kontakta oss

 

Detta var några få exempel på alla avgjutnignar vi kan göra. Vi kan även komma ut till er om ni är en grupp på minst 5 personer/avgjutningar. Kontakta oss för mer information.

[button link=”http://www.wsform.se/kontakt” color=”default” size=”small” target=”_self” title=”WS Form roxengatan 9-11 58273 linköping” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″]Klicka här för att komma till vår kontaktsida[/button]


Här nedan följer några exempel på avgjutningar och ytbehandlignar vi kan utföra.

Följande bilder är endast en liten del av vad som är möjligt att göra. Har du en idé på hur din avgjutning ska se ut? Hör med oss. Ingenting är omöjligt!

Barnhand gips

Barnhand och barnfot i basutförande med fot. Dessa avgjutningar gör vi i alginat och priset är 545 kronor för en hand eller fot och 995 kronor för två delar. Tillkommer gör montering på fot (platta) 150 kronor

Handavgjutning i formgips

Den här handen var en del av en serie händer vi tillverkade åt Triwa inför en reklamkampanj. En vuxenhand i detta utförande kostar ca 1000 kronor om du sitter modell. Annars tillkommer modellavgift.

Gjuta av hand

Föräldrar och barn i samma avgjutning är populärt. Här är det en mamma och hennes son i kallgjuten aluminium. Priset för en sådan avgjutning är 2095 kronor. Tillkommer gör även foten.

Kroppsavgjutning aluminium

Kroppsavgjutning i pollyplast med en upphängning för vägg. Just denna avgjutning är ett specialjobb och är lite grövre ”målad” med kallgjuten aluminium. Priset på en liknande avgjutning är ca 4000 kronor.

Äldre medelålder händer

Här är ytterligare en avgjutning i kallgjuten aluminium. På bilden är ett par som ville ha enskilda händer. Då räknar vi det som två händer på samma person och priset blir därför 1695 kronor

Överkroppsavgjutning byst bröst

Om man inte vill att vi ska kallgjuta kan vi även lackera avgjutningar i alla möjliga färger. Just denna är i svartlackerad pollyplast och är en halvkroppsavgjutning till en kostnad av ca 4000  kronor

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *