Formkurs

Formkurs

DSC02966I denna kurs går vi kort igenom olika material som man kan skapa modeller och gjutformar av. Detta för att man ska få förståelse i grunderna. Fokuset i denna kurs är att vi ska lära oss hur man tillverkar en latexform. Vi påbörjar arbetet med en form och vi lär oss allt man bör tänka på vid latexformtillverkning. Alla modeller går inte att skapa en latexform av men då finns det andra alternativ, detta och mycket mer lär du dig under denna grundkurs i formtillverkning. Om man vill tar man med sig något som man vill skapa en form av, eller så lånar man en modell av oss. Har man med sig en egen modell så penslar man den på en platta som man sedan tar med hem för att fortsätta arbetet med formen. Som kursdeltagare har man 25% rabatt på allt material som rör formtillverkning, så som latex, silikon, talk, leror mm.

Vill du lära dig mer om formtillverkning har vi helgkursen som är en mer omfattande kurs. Klicka här för att läsa mer om vår helgkurs!

OBS! Kom gärna i oömma kläder (förkläden finns att låna)

1*3 timmar 390 kr inkl material  samt fika.  Betalning sker via kort/kontant vid kurstillfället eller faktura innan kurstillfället. Kursen hålls i våra lokaler på Roxengatan 9-11 och bokning sker via kontaktuppgifterna till höger.

Priset gäller per person. Minst 5 personer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *