Helgkurs

Just nu är helgkursen pausad. Det går dock bra att boka en helgkurs för en grupp om minst 8 personer.

Besök gärna sidan om vår betongkurs som är en kurs på två tillfällen späckad med kreativitet!

[one_half last=”no”]

Unna dig en riktig superhelg hos oss!

Välkommen på en modern total formkurs hos WS Form! Du får två hela dagar, lördag och söndag, fyllda med skapande, kunskap, tips och råd. Allting ingår, från material till mat och fika (från populär restaurang i Linköping) Kursen är din och vi utgår från din kunskapsnivå för att du ska få ut så mycket som möjligt av din helg hos oss.
[/one_half]
[one_half last=”yes”]
helgkurs_

[/one_half]

[title size=”2″]Mycket om formtillverkning[/title]
Kursens röda tråd är formuppbyggnad. Vi provar att tillverka formar i latex, silikon, alginat och vinamold. Vi lär hur man bygger stödkappor, flerdelade formar och mycket annat.

[title size=”2″]Gjutmaterial[/title]
Om man har en form, så behöver man någonting att fylla den med. Vi pratar hartser, betong, gips, formsten och många andra material. Vi provar även att gjuta i några formar som vi byggt under kursen. Vi pratar ytbehandlingar, metalleffekter, infärgning och mycket annat.

[title size=”2″]Fördjupande kunskaper[/title]
Vad vill du lära dig mer om? Vi tar hänsyn och anpassar din kursupplevelse efter dig. Har du ett speciellt ämne du vill fördjupa dig i? Hur man gjuter formar till bakverk eller stearin, eller vill du koncentrera dig helt på betong. Vad du än har för intresseområde eller om du inte har någonting speciellt utan vill lära dig mer om formar och gjutmaterial så finns det mycket att lära.

[title size=”2″]…och så lite om det praktiska[/title]
Eftersom det här är en helgkurs under två heldagar så behöver man få i sig lite att äta. Mat ingår i priset, lunch både på lördagen och söndagen. Vi bjuder även på kaffe/dryck och något mellanmål/fika båda dagarna. Frukost och eventuell kvällsmat/middag står man för själv.

Till våra långväga deltagare kan vi hjälpa till med att hitta ett bra boende efter dina önskemål. Kontaktinformation och kartor hittar du genom att klicka här (vår kontaktsida). Ni hittar oss i Tornby vilket är Linköpings största köpcentrum med mängder av olika butiker och varuhus. Vårt läge har även gångavstånd in till city och närhet till många hotell och vandrarhem.

[title size=”2″]Anmälan[/title]
Lämna en intresseanmälan till oss så skickar vi ut en anmälan och mer information till dig. Märk mailet med ”helgkurs”. Anmälan får du normalt sett inom 24h och där kan du uppge om du har några speciella önskemål, välja mat, eller om du vill ha hjälp att hitta ett bra boende under din vistelse. En intresseanmälan är inte bindande.

[button link=”http://www.wsform.se/kontakt” color=”default” size=”large” target=”_self” title=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″]Klicka här för att komma till kontaktsidan och lämna en intresseanmälan[/button]

Kontakta oss för bokning

 2300 kronor (per person. Minst 5 personer) för två hela dagar, lördag och söndag, fyllda med skapande, kunskap, tips och råd. Allting ingår, från material till mat och fika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *