Betongkurs

BETONGKURS

kursdeltagares krukaVälkommen till en mångsidig betongkurs! Detta är en kurs för nybörjaren men även för den som provat att gjuta betong tidigare. Vi lär oss grunderna i betonggjutning samt infärgning, armering och allmän information om olika sorters betong och andra cementbaserade produkter.

Vi lär oss att gjuta i formar som man har hemma, det kan vara vanliga livsmedelsförpackningar som man kan skapa vackra ting i, men även i gjutformar. Vi har en mängd olika plastburkar, hinkar och andra formar men ta gärna med dig eget material om det är något speciellt du vill skapa. Du kan även köpa formar ur vårt sortiment (http://www.wsochcompany.se) vi har plastformar, silikonformar samt latexformar och allt möjligt från trädgårdsplattor, figurer till ljushållare. Som kursdeltagare får du på kursdagen handla från vårt sortiment till 75% av normalpriset (gäller ej plastformar) Det finns även ett urval av kursformar som går bra att låna.

Din gjutna produkt kan avformas ca 3 dagar efter kurstillfället och tiden för det bokas på kursen. Kursen hålls inomhus i våra lokaler på Roxengatan 9-11 i Linköping.

OBS! Kom gärna i oömma kläder (förkläden finns att låna)

Vill du gå en mer omfattande kurs där vi bygger formar till bland annat betong. Klicka här för att komma till vår helgkurs.

1*3 timmar (+ en timme för urtagning av dina gjutningar som bokas vid kurstillfället) 390 kr inkl material till gjutning samt fika. Betalning sker via kort/kontant vid kurstillfället eller via faktura innan kurstillfället. Kursen hålls i våra lokaler på Roxengatan 9-11 och bokning sker via kontaktuppgifterna till höger.

Priset gäller per person. Minst 5 personer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *