WS form / WS och Company

Detta är måhända kanske det sista inlägget rörande ws och company ni får läsa på denna sida. Med detta sagt så är det inte slutet för vare sig det ena eller andra, inte alls, det handlar bara om en tydligare indelning som ska underlätta för dig som kund. WS och Company är den delen av företaget som direkt riktar sig mot privatkund och färdiga produkter. Det var från början bara en litet sidoprojekt vi hade för att prova lite produkter på marknaden. Nu mera har WS och Company vuxit ur den rollen och nu öppnar vi även butik under namnet WS och Company på Nya Tanneforsvägen 26 i Linköping.

Medan WS och Company växer så växer även WS Form. Vi har haft väldigt mycket spännande uppdrag från produktutveckling till reklambyråer och bagerier. WS Form ska nu få en tydligare profilering och satsa vidare helhjärtat på de egna produkterna och formverkstaden. Många nya spännande projekt och utmaningar står inför dörren under 2013.

Nu måste vi bara få passa på att göra ett sista slag på denna sida för WS och Company och det är nämligen att WS och Company kommer att stå på julmarknaden i Gamla Linköping 1 och 2 december. Vi hoppas vi syns där! För att fortsättningsvis följa WS och Company så hittar ni webbutiken, blogg och mycket annat här. Vi är även aktiva på Facebook!

Det här inlägget postades i Mässor och marknader, Nyheter, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *