I storform

Idag så har vi lagt till en ny slider här på toppen av förstasidan. Texten där lyder:

Välkommen till en riktig formverkstad

WS Form tillverkar och designar gjutformar till de flesta material och former. Vi reparerar ornament, statyetter, stuckaturer och andra fast monterade objekt. Vi hjälper även er att ta fram prototyper. Så har ni en idé så har vi kunskapen, formen och erfarenheten…

Vi är vad vi heter var det någon som sa en gång i tiden. Nu ska vi inte stjäla den, men den skulle passa bra på oss också. Vi är en riktig formverkstad. Vi hjälper ljusstöpare/tillverkare, keramiker, betonggjutare, kommuner, skolor, bostadsföretag, uppfinnare, reklambyråer, tvåltillverkare och många andra att få sina idéer till verklighet. Du behöver inte ha en solklar idé när du kontaktar oss! Vi är vana att hjälpa till att hjälpa en tanke att bli en produkt så tveka inte att höra av er med era tankar, idéer!

När det gäller reparationer av ornament, statyetter och stuckaturer mm så kommer vi alltid ut och tittar på möjligheterna innan vi kommer överens. Det är viktigt för oss att ni känner er trygga med oss. Det är ofta känsliga objekt man arbetar med och då vill man veta att den som gör det har kunskapen och erfarenheten, och det har vi!

Vidare håller vi även kurser i formtillverkning. Ofta så får vi specialförfrågningar om kurser av ljustillverkare, keramiker, grupper, tvåltillverkare mm som vill lära sig göra en form till någonting speciellt. Vi har även återkommande kunskapstörstiga kreativa människor som återkommer till oss för att lära sig mer och mer. Sedan har vi även vanliga formtillverkningskurser här i Linköping. Här hittar du mer om kurserna.

Så har ni en idé, en kunskapstörst eller någonting som behöver lagas, hör av er till oss. Här hittar du alla kontaktuppgifter du behöver!

Välkommen till en riktig formverkstad!

 

Det här inlägget postades i Bakplattor/pizzastenar, Barn, Betong, Färgpigment, Formsten, Formverkstaden, Gjutformar -latex, Gjutformar -plast, Kroppsavgjutningar, Kurser, latex, Material, Nyheter, resin, Silikon, Silver, Täljsten, Tillverkning, Trä och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *