Nya Tanneforsvägen 26 i Linköping, nu har vi öppet!

Nu blir det lite lättare att hitta oss!

Under en längre tid så har vi hållt till under mark och det har inte varit speciellt lätt för er besökare, kunder och kursdeltagare att hitta oss rent fysiskt. Nu kan ni dyka upp precis när ni vill mellan klockan 11-18 på vardagar och 11-15 lördagar så finns alltid någon av oss på plats! Adressen är Nya Tanneforsvägen 26 i Linköping. Den nya lokalen är bara ett par hus från vår verkstad så har ni ärenden dit är det smidigt att ta även detta via vår nya adress.

I denna nya lokal huserar inte bara vårt kontor och vår butik (ws och company) utan vi kommer även ta in bitar av vår verkstad hit. Det kommer att bli som ett litet showroom. Ett showroom både för material och möjligheter, men även för tidigare jobb vi gjort. Det blir även en trevligare mötesplats där vi kan sitta ner och diskutera idéer och projekt. Vissa av våra mindre utrymmeskrävande kurser kommer även hållas här, som till exempel vår resinkurs. Formkurser och annat kommer fortfarande hållas i våra tidigare lokaler på Nya Tanneforsvägen 30A.

Så välkomna in till oss på Nya Tanneforsvägen 26 (på hörnet, rakt över allfisk vid Drottningrondellen)

Det här inlägget postades i Butiken, Kurser, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *