Stor lageruppdatering, latexformar mm.

ws och company gjutformar färgpigment betong gipsIdag har vi fyllt på vårat lager med gjutfomar i latex. Det är inte bara gjutformar för marksten och andra större formar vi har i vår webbutik WS och Company. Vi har även gjutformar för dig som är pysslig eller gjuter i betong som hobby. Du hittar många fler latexgjutformar i butiken och detta är endast ett litet utdrag av hela sortimentet som du hittar under kategorin Latexformar i webbutiken.

Gjutform Latexform Garnnysta

Latexform gjutform garnnysta

Latexform garnnysta

Den här gjutformen, för bland annat betong, är riktigt populär. Ett jättetjusigt garnnysta som du kan gjuta i betong eller gips. Formen hittar du i webbutiken WS och Company.

Gjutform Latexform Nalle

En latexform av en nalle

Latexform Nalle

Den här gjutformen är väldigt populär bland barnen. Du kan enkelt gjuta en nalle i gips eller betong för att sedan måla den precis som du vill. Latexformen är en riktigt kraftig gjutform som du kan gjuta många, många gånger i. Skoj för både barn och vuxna.

Gjutform Latexform Tre elefanter

Gjutform elefanter

Latexform Tre elefanter

Dessa tre gjutformar kommer som ett set och är roliga att både gjuta och måla. På bilden är de gjutna i formgips, som är ett tyngre gips för utomhusbruk, och sedan målade med metallicfärger. Gjutform, gips och färg hittas i webbutiken WS och Company

Gjutform Latexform stor katt

Latexform sittande katt

Gjutform Latexform stor katt

Gjutform stor katt är en enkel katt som är lätt att sätta sin egen touch på. Måla ögon, nos, eller hela katten. Det är en ganska stor latexform, 25 cm.

Gjutform Latexform Söta små fåglar

Söta små fåglar

Gjutform Latexform Söta små fåglar

De här små fåglarna är en av våra populäraste formar och har alltid varit sedan vi tog in dem till webbutiken för många år sedan. Det är en kit bestående av två latexformar och det är inte svårt att se varför de är så omtyckta. Superlätta att gjuta i betong eller gips. Enkla att måla för att efterlikna många olika småfåglar och ändå väldigt charmiga att ha bara som de är.

Gjutform Latexform Liten uggla

Gjutform väldigt liten uggla

Gjutform Latexform liten uggla

Den lilla ugglan är en riktigt liten latexform som även den är åter i lager.

 

Dessa och mycket andra latexformar hittar man i webbutiken WS och Company under kategorin Latexformar. Klicka på texten för att komma direkt till kategorin

I webbutiken finns inte bara latexformar. Här finns även silikonformar och plastformar och alla möjliga tillbehör som akrylfärger, patiofärg, betongvax, betonglack och mycket annat!

 

 

Det här inlägget postades i Betong, Gjutformar -latex, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *