Formsilikon RTV -silikon

Letar du efter ett multifunktionellt slitstarkt formsilikon RTV-silikon hittar du det i vår webbutik WS och Company.

Formsilikon ws och companySilikon är ett perfekt hjälpmedel vid till exempel restaurering av ornament och andra strukturer. Med hjälp av förtjockningsmedel kan du även pensla på vertikala ytor. När du sedan avformat ditt objekt kan du gjuta i formen med en mängd olika material. Formsilikonet tål att gjutas i med gips, betong, formsten, harts / resin mm och det tål även en hel del värme som ex. stearin. Tack vare det är så pass slitstarkt kan du göra många kopior av objektet.

Klicka här för att komma direkt till formsilikon i webbutiken WS och Company (extern länk)

I vår butik i Linköping eller i vår webbutik hittar du även kroppssilikon som inte bara är till för kropp och hud utan även avformning av mycket känsliga objekt. Här finns även livsmedelssilikon för bakformar och choklad. I butiken i Linköping har vi även andra sorters silikoner så är det någonting speciellt du letar efter, hör med oss.

Det här inlägget postades i Betong, Butiken, Formgips, Formsilikon, Gips för utomhusbruk, Silikon, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *