Gjut marksten, ny sten och ränndalsten i sortimentet

Nu har vi fått in ränndalsten i sortimentet.

Nu kan du även leda bort vattnet med stil! Om du önskar kan du nu färga in ränndalstenen i den kulör som passar din plattläggning bäst. Precis som att gjuta marksten gjuter du även ränndalstenen. Det är alltså en gjutform som är tillverkad för betonggjutning. Du kan gjuta många gånger eftersom den är tillverkad för ändamålet.

Ränndalsten L12 mått:
25,5 cm x 16 cm
Djup / tjocklek 8 cm
Dalen är drygt 2,5 cm

Gjutform ränndalsten

Leder bort vatten från stupränna och plattläggningar. Tålig nog för uppfarter med trafik. Gjut i grovbetong eller egen blandning.

Klicka här för att komma direkt till ränndalstenen


Ny marksten

Gjutformen / trädgårdsplattan Pampig är en av våra nya gjutformar för marksten i butiken. Den skapar ett riktigt snyggt mönster och passar sig väl på trädgårdsgångar, altaner och andra platser i trädgården. Självklart går det även bra att ha den på vägg om så önskas.

Pampig har måtten:
Längd: 30 cm
Bredd: 30 cm
Djup (tjocklek): 3 cm

Gjuta marksten Pampig betong

Klicka här för att komma direkt till gjutformen Pampig

Sugen på att gjuta marksten?

Hos WS och Company hittar du många olika gjutformar för bland annat marksten. Vi har även alla tillbehör som ytporreducering för att undvika så mycket luftblåsor i betong, betongvax för att fixa ytan, betonglack som även fungerar som en sealer som binder kalk och damm i betongen, impregneringar och mycket annat!

Vill du inte gjuta marksten?

Vi har gjutformar från stora piedestaler till små elefanter och allt därmellan. Vi har patiofärger och akrylfärger av hög kvalitet. Vi har formmaterial som formsilikon och latex för formtillverkning och… välkommen in att titta! www.wsochcompany.se är adressen!
Vill du lära dig mer om betong? Kom på betongkurs hos oss i Linköping. Klicka här för att läsa mer.

Det här inlägget postades i Betong, Gjutformar -plast, Marksten, Trädgårdsplattor, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *