Paketpris för ytbehandling av bänkskivor -uppdaterad

Artikeln är uppdaterad – Erbjudandet har upphört. Är du intresserad av behandling av bänkskivor i betong. Läs denan guide.

För en tid sedan skrev vi om vårt trestegssystem för att ytbehandla bänkskivor i betong eller andra gjutningar i betong. Efter detta inlägg har våra kunder ofta köpt alla tre produkterna och vi har även fått frågor om vi inte kunde släppa det som ett paket. Sagt och gjort, nu finns trestegssystemet för paketpris. 25% billigare än att köpa produkterna separat. Medföljer gör även en liten guide och lite frågor och svar. Om du vill läsa mer om hur man går tillväga, kika in på detta blogginlägg: http://wsform.se/ett-stensakert-trestegssystem-for-ytbehandling-av-betong/

Kortfattat innehåller paketet en betonglack (sealer), ett betong- och stenvax samt en topper. Betonglacket binder kalket, vaxet skapar djup och slittålighet och toppern gör den där sista finnishen och hjälper att hålla skivan fräsch. Det fungerar nämligen som ett reperationsvax samt tvättvax (underhållsvax).

Snart kommer vi även lägga upp en mer permanent guide på WS och Company med all information och vanliga frågor och svar.

Paketet hittar du genom att klicka på den här länken eller bilden. Obs erbjudandet har upphört att gälla.

behandling av betong paketpris lack vax topper

Det här inlägget postades i Betong, Betonglack, Betongtopper, betongvax, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *