2013 nytt år

Tiden går fort när man har roligt. Nu är det ett nytt år och vi ser fram emot nya utmaningar, prototyper, gjutformar, idéer och projekt. Året har bestått av fullständiga succéer och lika fullständiga misstag och det är precis så man lär sig. Det finns inga skolor inom vad vi arbetar med det är endast erfarenheten som vi grundar hela verksamheten på. I år har vi tillexempel gjort gjutformar till is. Inte ens leverantören av materialet visste om man kunde använda dessa medel på det sättet vi tänkt oss. Det är alltså endast en väg att gå, prova, våga misslyckas så gör man rätt nästa gång. Det är bara en av många utmaningar vi ställts in för 2012 och nu går vi in i 2013 med ännu mer kunskap!

Vi har gjort gjutformar till ljusvax, keramik, tenn, is, betong, formsten, resin, plaster, gips och en del annat och användningsområdena har varit reklam, fotografering, keramiker, ljustillverkare, betonghobby, restauranger, bagerier och industrin. Vi har alltid klarat ut det på ena eller andra sättet!

Vi har även under hösten/vintern flyttat in till Linköping och öppnat en liten mottagning/butik på Nya Tanneforsvägen 26 så nu är det lättare att komma och besöka oss på plats för att diskutera projekt och idéer. Vi kommer även att hålla en del av våra kurser på plats i den lokalen.

Vi vill passa på att tacka alla våra kunder, samarbetpartners och leverantörer för året som gått och hoppas på ett lika fint samarbete under 2013!
God fortsättning!

MVH
Jonas Virsén

Det här inlägget postades i Butiken, Kurser, Nyheter, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *