Ny marksten och sprayfärg hos WS och Company

Två av de nya gjutformarna för marksten finns uppe i webbutiken redan nu! Den ena är ett komplement för den redan existerande ”Orientalisk”. Den nya släta Orientaliska är identisk med Orientalisk, men är helt slät. Detta gör det möjligt att skapa ännu fler mönster.

Klicka här för att komma direkt till artikeln i vår webbutik WS och Company.

Gjutform för marksten

Slät orientalisk, till höger i bild, är en ny gjutform till marksten i vårt sortiment.

Den andra trädgårdsplattan / markstenen kallar vi för Rand och är en helt ny stil på marksten. Rand är 6 cm tjock och tål därför i stort sätt alla påfrestningar även av tyngre trafik. En riktigt hållbar vacker platta med andra ord. När man lägger plattor för tyngre trafik är självklart att vara väldigt noga med underarbetet efter konstens alla regler. Dessutom ska man alltid använda grovbetong. Är det lättare trafik går det bra att även använda finbetong.

Klicka här för att komma direkt till artikeln i vår webbutik WS och Company.

Gjuta trädgårdsplattor är både roligt och enkelt

Här är den andra nyheten. Markstenen / trädgårdsplattan Rand är en helt ny form i webbutiken.

En vanlig missuppfattning är att grovbetongen inte tar upp alla detaljer i gjutformen, men det är alltså inga som helst problem. Dessa gjutformar är så pass bra utformade att det räcker med några   knackningar med en gummiklubba under vid gjutning och du får en perfekt yta, prova själv!
Sen var det lite sprayfärg också. Vi har tagit in Belton sprayfärger och lack. Anledningen att lotten föll på just Belton är att kvaliteten är den bästa vi provat så långt. Den har en ruskigt bra häftförmåga på mycket av det vi själva arbetar med, sten, betong, trä och nästan vad som helst. Just nu finns tre olika färger. En metallicfärg, en ljus brons och även en riktigt bra lack.

Klicka här för att komma direkt till kategorin ”övrig färg” med bland annat sprayfärg.

Sprayfärg ljus brons Sprayfärg metallic Sprayfärg lackspray

Allt detta och mycket mer i vår webbutik och butik i Linköping!
Välkommen!
ws och company gjutformar färgpigment betong gips

Det här inlägget postades i Betong, Butiken, Färg, Marksten, Nyheter, Produktnyheter, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *