Här är Philip – Praktikant hos WS Form

Philip tränar aribrush på lite mindre objekt. Skam den som ger sig. Philip satt länge och tränade och det gav verkligen resultat!

Philip tränar aribrush på lite mindre objekt. Skam den som ger sig. Philip satt länge och tränade och det gav verkligen resultat!

Låt oss presentera Philip som de senaste veckorna varit praktikant hos oss på WS. Vi på WS pysslar med många olika saker. Så Philip har fått prova på och lärt sig mycket om formgivande, gjutningar, målning med bland annat airbrush, formskapande och mycket där till.

Med detta sagt har Philip till största delen arbetat med praktiska arbetsuppgifter som t.ex gjutningen och bygg vilket är hans område, men här på WS finns det många andra områden för en praktikant. Till exempel har vi butik och skötsel till denna, administrationen kring webbutik och webbplats, packning och lagerhantering.

Det finns även stora möjligheter för fritt tänkande och skapande då många av våra arbeten vi utför här inte ligger inom någon speciell ram. Det kan vara allt från att designa ett monument ellet staty till en trädgård till att ta fram en fiskform som sedan ska bli ett fiskedrag eller varför inte designa och trycka texter på ett specialtillverkat hjärta. Det är verkligen ett varierande arbete.

Många av er som varit här har redan hejjat på Philip och han kommer vara kvar hos oss några veckor till.

Här provar Philip att gjuta i gjutformar för väggsten.

Här provar Philip att gjuta i gjutformar för väggsten. Stenarna ska sedan användas i vårat galleri för marksten.

Söker du en annorlunda praktikplats, hör med oss!

Det här inlägget postades i Betong, Betongdesign, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *