Marksten och trädgårdsplattor köp fler och spara mer!

Gjutform för väggsten betongEfter stort intresse av att kunna köpa fler gjutformar på samma gång till ett bättre pris öppnar vi nu upp för ett bonussystem där styckpriset blir billigare ju fler du köper. Det redan nu låga utgångspriset behåller vi så det är ingen smyghöjning av det! Till exempel, köper du väggdekor-/väggstengjutformen H1 som du ser här till vänster på bilden kostar den 225 kr för en, köper du 5 st blir styckpriset 180 kronor och köper du 10 stycken eller fler är priset nere på 157 kronor styck. Ofta vill våra kunder ha fler för att kunna gjuta snabbare och självklart ska det vara en fördel att köpa många!

Vi har även återförsäljarpriser på alla markstenar. Kontakta oss om du är intresserad. Hela sortimentet av marksten, och mycket annat, hittar du på www.wsochcompany.se.

Gjutformarna är tillverkade av industriell plast och är till för att serietillverka markstenar i. Det är alltså en riktigt slittålig gjutform för betong du köper när du köper en marksten- / trädgårdsplattagjutform av oss. Välkommen in i butiken!

Det här inlägget postades i Betong, Gjutformar -plast, Marksten, Produkter, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *