Ny längre kurs i vinter, en total formkurs

 

Formkurs total ws form

Vi på WS Form har kurser i bland annat resin, betong och formtillverkning. Något som efterfrågats är en större och bredare kurs. Under sensommaren och hösten har vi skissat på en riktigt gedigen kurs som vi kommer att kalla formkurs total. Detta blir en kurs på 10 x 3h och innefattar allting från tillverkning av formar till behandling av slutprodukter. Vi kommer bekanta oss med många olika material till formtillverkning, bland annat: vinamold, latex, silikon, alginat. Vi lär oss hur man bygger stödkappor och delningsplan och vilka material som är lämpliga här till de olika formarna.

Det finns många olika material man kan gjuta och några av dem som vi kommer att skapa formar till och prata om är bland annat stearin/vax, resin, betong, gips och plasticrete, men vi kommer att gå igenom fler material. Vi kallar formkursen för total för det är precis vad det är tänkt att den ska vara. Du som deltagare behöver inte ha några som helst förkunskaper och vi anpassar kursen efter din kunskap och din intressen så även du som kan en hel del redan innan har någonting att lära.

Kursens mål: Att du som deltagare efter kursens slut ska ha kunskapen att fortsätta inom ditt intresseområde om det så är tillverkning av formar för keramik, ljustillverkning, betonggjutning eller smyckestillverkning eller någonting helt annat.

Vi vill med detta inlägg öppna upp för intresseanmälningar till denna kurs. Preliminärt startdatum är just nu Tisdagen 14:e Januari klockan 18:00 till 21:00 och kommer att pågå 10 Tisdagar därefter. Detta kan komma att ändras och justeras. Om gruppen blir för stor så öppnar vi upp för andra dagar. Platsen för kursen är i våra nya lokaler på Roxengatan 9-11. Följ skyltningen (kommer på plats under denna vecka).

Pris 3900 kronor inkl. material till det vi går igenom i kursen. Vill du däremot tillverka någonting större eller fler av en produkt gör du detta till självkostnadspris.

Om du vill göra en intresseanmälan eller har frågor/funderingar så hör av dig till oss på info@wsform.se eller ring oss på 0707-163830. Det går även mycket bra att besöka oss!

Med vänliga hälsningar Jonas & Caroline
Dags att komma i form – WS Formkurs total!

Det här inlägget postades i Betong, betongkurs, formkurs, Formsilikon, Formsten, Gjutformar -latex, Kurser, Nordic Crystal Resin, resin, resinkurs, Silikon, ws formsilikon och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *