Alfons Åberg hade Mållgan, ni har WS Form

[dropcap type=”circle” color=”#cccccc” background=”#000000″]P[/dropcap]recis som Alfons Åberg hade Mållgan, har ni WS Form. Den stora skillnaden är att vi finns på riktigt! Ibland är det inte helt självklart att man vill visa vem som står bakom design, formtillverkning eller idé. Ur ett marknadsföringsperspektiv är detta självklart negativt för oss, men vi vinner på att våra kunder alltid kan känna sig trygga med att vi inte publicerar de arbeten vi utför om inte kunden själv vill att vi gör det.

[quote align=”center” color=”#999999″]WS Form en diskret hjälpande hand[/quote]

Några exempel på detta är bland annat en keramiker som har skapat en design som hon/han vill serieproducera lite enklare. Då hjälper vi till att göra en form av modellen i lämpligt material så serieproduktionen blir effektiv. I denna kategori hamnar även ljustillverkning, bakformar etc. Ibland handlar det om produktutveckling eller framtagning av en prototyp där vi tillsammans med kund förbättrar en design eller idé. Det kan även handla om reklambyråer, företagskampanjer eller andra situationer där man inte vill att fokus ska hamna på detaljer så som display, framtagning av formar eller produkter utan på just produkten eller kampanjen i sig.

Det finns många situationer där rampljuset ska hamna rätt och vi hjälper dig att belysa det viktiga. WS Form är din egen Mållgan helt enkelt. Vi finns där, stöttar och hjälper dig, men det är ingen annan som kan se oss : )

Prova oss! Vi hjälper till inom alla områden där det behövs specialbyggda gjutformar/gjutna produkter eller andra föremål. Våra kunder är vitt spridda inom olika yrkesgrupper från hantverk till industri. Vi lämnar alltid garanti på våra arbeten och hos oss ska det inte finnas några missnöjda kunder! Vi löser det mesta.

Ni hittar oss på Roxengatan 9-11, 58273 i Linköping och ni kan nå oss via e-post info@wsform.se eller tfn 0707-163830

Det här inlägget postades i Formverkstaden, Ws Design, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *