Då öppnar WS Design

WS Design är vårt produktnamn för produkter vi  tillverkat och designat och innefattar bland annat bak- och stekstenar, heminredning och trädgård och även mer personliga ting. Vi har tidigare sålt dessa produkter via vår webbutik www.wsochcompany.se, men efter ombyggnaden av den ws och company så har vi endast sålt våra designprodukter i vår fysiska butik. Planen har hela tiden varit att ha en egen webbutik endast för WS Design och egentligen låg planeringen i september. Då vi har flyttat till nya lokaler så har vi fått skjutit lite på lanseringen av denna sida, men nu är den alltså på gång.

[quote align=”center” color=”#999999″]14/10 öppnar vår nya webbutik WS Design[/quote]
Den 14/10 öppnar vi upp vår nya webbutik WS Design. Då kommer alla våra produkter finnas att beställa även över internet. Vi kommer att ha öppningserbjudanden och rabatter. Det går självklart bra att titta och handla där och sedan hämta i vår butik i Linköping. Väl mött!

Det här inlägget postades i Bakplattor/pizzastenar, blomsterarrangemang, Butiken, Erbjudanden, Inredning, Ljushållare, Nyheter, Produkter, Produktnyheter, Täljsten, Ws Design och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *