Nu är vi tillbaka!

Nu har vi lyckats vända på lokalen! Med vända menar vi att vi har bytt plats på vår entré och butik. Tidigare har vi haft vår entré på baksidan av Roxengatan 9 vid vårt varuintag och efter vändningen av lokalen vetter entrén mot Kolfallsgatan, precis brevid Tvättexperten för er som är bekanta med Linköpingsområdet. Butiken blev ungefär lika stor (eller kanske ska vi säga liten) som tidigare, men betydligt bättre organiserad. Vi slänger in lite bilder så får ni bedömma själva 🙂 Det är mycket som ska upp på hyllor och väggar, men det är en preview i alla fall.

Anledningen till att vi byter håll på lokalen var att dels skulle det vara lättare att hitta hit, slippa gå genom ett trapphus samt vi har börjat få mer och mer besök i butiken så vi ville göra det lite trevligare för besökarna och ha ordentliga prismärkningar mm. De som besöker oss ofta brukar skoja om att det alltid är projekt överallt och alltid någonting som byggs eller man måste hoppa över för att komma fram 😉 Nu slipper man det! 🙂

Än kvarstår ganska mycket arbete på andra håll då vi organiserar hela vår lokal så kursrummen ska få sig en omgång, även verkstad, formrum och gjutrum ska få lite upp-piffning. Vi kommer även (där gamla butiken låg) ha ett showroom med bänkskivor, statyetter och annat spännande, men det är ett tag dit ännu. Dessutom är det ganska mycket arbete kvar runt omkring oss på utsidan. Det är fastighetsvärden som har plåtarbeten kvar, fix av trapp och så ska fastigheten målas om… men det kommer i alla fall inte påverka verksamheten lika mycket som vändningen av lokalen gjort. Nog om detta.

Vi hälsar er jättevälkomna till vår nya butiksdel!

WS Form butik i Linköping

Så här ser det ut just nu. Det är mycket som ska till på hyllor och väggar, men det mesta finns på plats. Finns det inte plockar vi fram det

WS och Company butik på Roxengatan i Linköping

En vy från andra hållet. Det är inte stort inte, men vi hoppas och tror att det mesta får plats!

Trädgårdsplattor hos ws och company

Trädgårdsplattor och lite annat är på väg upp på väggen som ska fyllas… mycket som inte sitter där än samt mycket nytt på gång!

WS form betong

Vi kommer även ha denna lilla del med färdiggjutna ting. Det är nästan tomt, men det fyller vi på dagligen

WS Form butik roxengatan

Numera går man in till oss via denna entré. Här kommer det pyntas betydligt mer, men det tar lite tid för flaggor och skyltar att bli klara.

WS och Company fönster

Som synes är de inte riktigt färdiga med fasaden ännu 😉 Det var mycket mer jobb än vad vi och de trodde.

WS Form öppettider

Nu kommer vi vara på plats! I samband med att vi öppnar en ordentlig butik kommer vi även ha fasta (fastare) öppettider. Måndag – fredag 10-18 och lördag 11-15

Skylt från Roxengatan i Linköping

Då återstår bara att hälsa alla välkommen till vår nya butiksdel!

WS Linköping

Till vänster om den silvriga Volvon var vår tidigare entré. Här kan man dock fortfarande parkera. Detta är våran del av det stora Linkopia-huset. Ja, andra våningen är vår i alla fall:)

Hälsningar

Jonas och Caroline

Det här inlägget postades i Butiken, WS & Company - Webbutiken, ws form och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *