Mailproblem och renovering

Vi har sedan 1/8 haft problem med vår e-postserver. Detta har upptäckts nu då vi fann att inte alla mail vi svarat på har gått iväg. Vi har kontaktat vår leverantör av e-posttjänst och de jobbar på att lösa problemet. Vi kan alltså ta emot mail, men att skicka dem verkar inte fungera något vidare även om vårt mailprogram visar att de är skickade. Hur som helst! Om du har kontaktat oss via mail och inte fått svar, skicka gärna om ditt mail. Vi ber om ursäkt för detta strul!

Förövrigt håller vi som bäst på att öppna en ny entré och butik i andra änden av vår lokal. Den delen angränsar mot Kolfallsgatan och där kommer vi då få en egen ingång samt öppna butik på riktigt! Spännande. Vi har förvisso haft butik nu med, men vi har saknat egen entré då man varit tvungen att gå via ett trapphus.

Samtidigt vi jobbar med detta så renoverar fastighetsägaren fasad, fönster och lite annat i och angränsande till vår lokal. Därav har vi haft en tuff tid och snålt med utrymme. Snart är vi dock på fötter igen efter allt detta och då kommer mer frekventa relevanta uppdateringar igen.

Tills dess, ha det bra!
Med vänlig hälsning, Jonas Virsén

 

Det här inlägget postades i ws form och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *