Nu är nya webbutiken / hemsidan formgjuteriet.se öppen!

Välkomna till Formgjuteriet.se!

Vi har tidigare skrivit om den förändring som kommer ske på här på WS Form under närmsta tiden. WS Form kommer att finnas kvar och innehålla den här bloggen, våra kurser, vårt eget produktsortiment med silikon, färgpigment och mycket annat. WS Form kommer även bli starkare förknippat med WS och Company. Det som kommer att flytta ifrån den här sidan är vår egen design, våra specialuppdrag, kroppsavgjutningar och övriga tjänster. Allt detta kommer att rymmas under en ny portal och webbutik www.formgjuteriet.se.

Formgjuteriet.se har även en egen blogg där vi skriver om våra uppdrag, design och mycket annat som händer i företaget. Det finns även en egen Facebook och ett eget Instagram samt Twitter.

Anledningen till denna förändring är att det ska bli tydligare att hitta det man letar efter. WS Form har alltid varit starkt förknippat med WS och Company och hobbyprodukter för bland annat gjutning.

Vår formverkstad expanderar och det skulle bli trångt på bloggen här och väldigt rörigt om det i ena inlägget handlar om hur man ska behandla och gjuta en köksbänk och i nästa inlägg handla om våra gjutningar utifrån 3d-modeller. Delningen kommer att underlätta för er besökare och även mycket för oss själva. Det kommer att bli enklare för oss att placera inläggen rätt och det kommer därför även bli mer frekventa inlägg.

Vi hoppas att ni ska trivas både här och på Formgjuteriet.se

trearmad ljusstake

Det här inlägget postades i Formverkstaden, ws form och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *