Ärgat brons på några minuter

Sedan tidigare har vi Iron paint vilket är en järnfärg som man kan få att rosta på några minuter. Vi har även en kopparfärg som man kan få att ärga efter några minuter och nu har vi provat ytterligare en färg, en bronsfärg, som även den ärgar efter några minuter. De här färgerna är riktigt dryga och av väldigt hög kvalitet. De är dock något dyrare än de billigare alternativen, men här får man verkligen vad man betalar för.

Alla tre färgerna fungerar ungefär lika. Man målar på ett lager av färgen. Väntar en stund och sedan målar ett andra lager. Sedan går man på med medlet som får det att ärga eller rosta beroende på vilken produkt man har. Man kan även lacka över sitt verk med en speciell lack. Detta är inte nödvändigt, men är bra om man ska röra föremålet ofta eller ha det utomhus där det utsätts för regn och sol ofta.

På bilden är det en ”madonna” och en kroppsavgjutning av en hand. Båda är i gips och bilden må inte vara det bästa, men det var det första testet vi gjorde med den nya bronsfärgen som ärgar. Bronsfärgen kommer att finnas i vår webbutik inom några dagar.

Ärgad brons

Vi provar alltid nya medel för att se om de håller måttet för vår webbutik. Den här färgen tycker vi gör det och därför kommer den att finnas i butiken om några dagar.

Vi har många andra effektfärger i butiken. Det mesta från guld och silver till stenimitationer. Välkommen in och titta på våra färger hos WS och Company.

UPPDATERAT:
Nu finns bronsfärgen, Modern Masters, i webbutiken. Klicka på bilden för att komma direkt till artikel.

Bronsfärg patina ärga

Det här inlägget postades i Gips, Nyheter, Produkter, Produktnyheter, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *