Nya gjutformar för markstenar och trädgårdsplattor för att gjuta själv

Nya markstenar ws och company

En av de nya markstenarna vi provar för att se om den platsar i sortimentet. Den här stenen kan man även använda på väggen. Den blir riktigt snygg när man lyser upp den.

Det är fortfarande januari, men här gjuter vi för fullt inför våren. Här provar vi ut nya markstenar och väggstenar för att se vilka som håller måttet och platsar i vårat sortiment. I dagsläget hittar du en hel del marksten, men vi utökar sortimentet hela tiden.

Detta är alltså gjutformar som man gjuter sin egen marksten eller trädgårdsplattor som det också kallas. Att gjuta egna plattor är väldigt enkelt. Formarna är så pass stabila och i så hög kvalitet så det räcker med några få knackningar på formen för att bli av med alla luftblåsor. Urtagningen är även den väldigt enkel redan första gången och när man fått lite snits på det går det av bara farten. Man kan underlätta urtagningen med hjälp av formolja som du även den hittar i vår webbutik WS och Company.

Några andra fördelar med att gjuta själv är att kvadratmeterpriset blir billigare. Färdiga markstenar med mönster brukar vara betydligt dyrare. Den största fördelen med att gjuta själv är att du får marksten som är unik. Dels för att den inte går att köpa färdig i handeln och dels för att du kan själv välja hur dina plattor ska se ut. Till exempel kan du färga in enstaka plattor i en färg och andra plattor i en annan och på så sätt skapa ett unikt mönster. Du hittar även färgpigment till betong i butiken. Det går även variera utseendet med hjälp av olika sorters betong. Vi rekommenderar fin- eller grovbetong i första hand. Ofta får man fel uppfattning om t.ex grovbetong, att den inte kan ta upp detaljerna i formen, men det är alltså inga problem.

Så oavsett om du vill skapa en häftig vägg, en mur eller en trädgårdsgång så hittar du gjutformarna och ytbehandlingarna hos oss. Vi fyller på sortimentet hela tiden så titta gärna in då och då för ännu fler häftiga gjutformar.

Låt inte priset lura dig! Formarna kostar från 139 :- men plasten är av industriell kvalitet och tillverkade för serietillverkning i betong. Vi öppnar även upp för merköp! Köp 3, 5 eller 10 för ännu bättre styckpris!

Här följer ytterligare några nya vi provar. Du hittar hela vårat sortiment på http://www.wsochcompany.se/gjutformar-till-betong-och-gips/tradgardsplattor-marksten/

Test av ny marksten våren 2015 i linköping Tester av nya markstenar trädgårdsplattor precis urtagna ur formen Marksten precis urtagen ur gjutformen

Det här inlägget postades i Betong, Färgpigment, Gjutformar -plast, Marksten, Produktnyheter, Tillverkning, Trädgårdsplattor, WS & Company - Webbutiken, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *