Kostnad att gjuta egna trädgårdsplattor / Marksten

Just nu håller vi på med en större uppdatering av information om våra markstenar / trädgårdsplattor. Vi räknar bland annat ut ungefärliga kvadratmeterpris för att gjuta egna trädgårdsplattor / marksten och väggdekor / väggsten. När man vet mängden betong man behöver så blir det ju lättare att planera sitt betong-köp inför plattläggningen.

Det blir billigt!
Vi räknar med att man köper vanlig grovbetong och har snittat ett pris från de större byggvaruhusen. Gjutformarna för marksten man hittar hos oss är sådana typer av marksten som  är den dyrare typen av marksten i handeln (även om just dessa stenar inte finns att få tag på). Vanlig standardsten är ofta billig, men det här är någonting helt annat.

Här följer några uträkningar vi gjort och vad kvadratmeterpriset blir. Alla våra gjutformar för trädgårdsplattor kommer få denna uppdateringen inom kort. Här hittar du vårt nuvarande utbud. Letar du efter någonting annat? Kontakta oss!

Gjutform trädgårdsplatta

Orientalisk Fyrkant:  112,50 kr / kvadratmeter

Marksten trädgårdssten pussel

Pussel – En tjockare marksten som tål trafik på uppfarter mm. 152 kr / kvadratmeter

WS form på youtube

Till detta tillkommer gjutformen vilken bakas in i priset utan att ge någon större förändring när man kommer upp i några kvadrat. Vill du att det ska gå snabbare att gjuta markstenen, köp fler formar. Vi erbjuder bättre styckpris ju fler formar man köper. Formarna har också ett fullgott andrahandsvärde då de är till för serietillverkning och kan användas många många gånger.
Missa oss inte på YouTube! Snart släpper vi vår första video om hur man gjuter marksten och trädgårdsplattor. https://www.youtube.com/channel/UCxwLi9ja0ExFnNTHtVJNegg Är adressen, prenumerera gärna för att inte missa några filmer!

Marksten och tillbehör som betongvax och betonglack hittar du i vår webbutik WS och Company.

ws och company gjutformar färgpigment betong gips

Det här inlägget postades i Betong, Marksten, Produkter, Trädgårdsplattor, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *