Lätt att hitta till oss

Nu när renoveringen nästan är klar så har vi fått upp nästan alla skyltar. Vi har skyltning från Roxengatan och Kolfallsgatan. Det finns lite kvar att göra i vår verkstad, men det viktigaste är ändå klart. Kursrum, butik/mottagning och lager är funktionella igen. Inget mer rivande i flyttlådor för att hitta det man söker alltså. Tack alla kunder som stått ut med röran och välkommen till alla kunder som inte varit hos oss ännu.

Om du kommer hit får du känna och klämma på de olika materialen, prata med oss och få råd och hjälp med dina projekt. Här tar vi också emot alla formjobb som vi utför. Så vill du träffa oss på plats för att få lite mer information om vad vi kan göra för dig. Du kan också få pröva på att att gjuta, skapa formar eller testa resin. Självklart kan du också handla allting som du hittar i webbutiken www.wsochcompany.se och lite till. Vi har till exempel täljsten i lösvikt och ordna betydligt större förpackningar av våra varor. Ring gärna och meddela hur mycket du vill ha och av vad så förbereder vi det. Sväng förbi Roxengatan 9-11 i Linköping och hälsa på!

[frame src=”http://wsform.se/wp-content/uploads/2013/10/skylt-wsform.jpg” width=”300″ height=”300″ lightbox=”on” ][frame src=”http://wsform.se/wp-content/uploads/2013/10/lokalen_edited-2.jpg” width=”300″ height=”300″ lightbox=”on” ]

Det här inlägget postades i Butiken, formkurs, Formverkstaden, Kurser, resinkurs, roxengatan, WS & Company - Webbutiken, WS Creative Collection, Ws Design, ws form och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *