Butiken i Linköping på Roxengatan 9-11

Butik betong roxengatan 9-11 linköping

I vår lagerbutik på Roxengatan 9-11 finns allting vi erbjuder i webbutiken, och lite till.

Att vår hobbybutik finns på webben visste nog många redan om, men visste ni att vi även har en fysisk butik i Linköping också? Vi brukar kalla den för lagerbutik, för det är ett mer rättvist namn. Här hittar ni allt vi erbjuder på WS och Company, från gjutformar till färgpigment och resin. Vi har även många färdiga produkter för den som inte vill gjuta själv, det finns lite allt möjligt att titta på här helt enkelt. Här gjuter vi även av barnhänder och andra kroppsavgjutningar mm. Läs mer om kroppsavgjutningar här.

I samma lokaler finns även vår kursverksamhet och vår verkstad. Om du är sugen på betongkurs, resinkurs eller någon annan kurs kan du komma upp och besöka oss här. Är du intresserad av specialtillverkade formar eller någon annan design är du också välkommen. Vi finns normalt sett på plats mellan klockan 8:30 – 18:00 varje dag, men om man vill vara riktigt säker så kan man ringa först, 0707-163830 är numret ni når oss på.

Vi finns alltså på Roxengatan 9-11 i Linköping. Det är skyltat hela vägen, men missar man skyltarna kan man svänga in vid Tvättexperten och Adapt. Det är på baksidan av byggnaden som vi har vår ingång. Port 5 står det och där bredvid finns en skylt som det står WS form på. Ring på klockan så kommer vi och öppnar.

I butiken finns kassa och kortläsare, så de flesta betalkort fungerar samt kontanter såklart.

Välkomna att hälsa på oss och handla! … eller bara drick en kopp kaffe med oss och prata projekt och gjutningar 🙂

Det här inlägget postades i Betong, betongkurs, Butiken, formkurs, Formverkstaden, Kroppsavgjutningar, roxengatan, WS & Company - Webbutiken, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *