Gjuta händer

Vad vill man ha som minne av sin familj när man bor utomlands? Den här tjejen lät sin mamma och pappa gjuta av var sin hand hos oss på WS Form. Hon ville ha händerna i aluminium. Mamman och pappan bor i Göteborg, och vi håller till i Linköping. Hur löser man det? Jo, vi skickar ett paket till kunden som själv ordnar med själva avgjutningen. Helt giftfritt och allergifritt. Detta är enkelt och självklart får man all suport man behöver från oss. Sedan skickas avgjutningen till oss och vi påbörjar arbetet med att gjuta upp handen, foten eller liknande i valt utseende som till exempel aluminium, brons, järn, silver, gips och i många olika färger.

Handavgjutning aluminium ws form Gjuta av händer aluminium

[separator top=”40″ style=”shadow”]

”Som gåva eller som ett minne. Bland det personligaste du kan spara på eller ge bort är en bit av dig själv. Barnhänder, bröllop, förlovning, barnfötter, gravidmagar, ansikten eller en personlig byst. Vad är din idé?”

[separator top=”40″ style=”shadow”]
När man väl gjutit upp handen finns det alltid lite felaktigheter som behövs ordnas. Det kan vara hål, deformationer mm som behövs fixas. Vi återskapar dessa förlorade områden genom att utgå ifrån hur resten av avgjutningen ser ut. När vi känner oss nöjda skickar vi den färdiga produkten till dig. Normalt sätt brukar detta ta 1-2 veckor. De avgjutningarna vi kan ordna på distans är barnhänder, barnfötter, vuxenhänder, vuxenfötter, ansikten och mindre områden. Är man intresserad av större avgjutningar som helkropp, gravidmagar o.s.v kan man ta sig till oss i Linköping så ordnar vi allting på plats. Självklart ordnar vi även händer fötter mm på plats. Det blir oftast lite lättare, men som sagt, det fungerar beviserligen även på distans. Händerna är tillverkade i ett material blandat med metallpulver som är mycket hållbart.

Mor och dotter handavgjutning Slipning, polering av händer Grovslipning av en handavgjutning Ordna felaktigheter med hjälp av en slipmaskin, avgjutning av händer

Är du intresserad av att läsa mer om avgjutningar? Klicka på den här länken.

Har du frågor eller vill besöka oss?
info@wsform.se – tfn. 0707-163830

WS Form Roxengatan 9-11, 582 73 Linköping

Det här inlägget postades i Alginat, Aluminium, Barn, Handavgjutning, Kroppsavgjutningar, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *