Betongkurserna är igång igen

I går lördag 24/1 höll vi den första betongkursen för 2015. Jättekul! Vi hade lite nytt upplägg i år och det var lite nervöst för både Caroline och mig att prova de nya delarna. Bland annat erbjuder vi kursdeltagarna nu att gjuta av sina händer och gjuta betong i dessa under kursen. Allting gick bra och det är skönt att vara igång igen med kurserna!

Som vanligt var det ett supertrevligt gäng här på kurs. Det blev ballongskålar, vanliga skålar, brickor, lampskärm, adventsljusstake, ljuskoppar, hjärtan, fåglar och mycket därtill. Nytt för i år är även att våra betongkurser ligger på två tillfällen med en vecka mellan. Vid andra tillfället behandlar vi betongen. Det kan vara hur man lackar betong, målar med effektfärger som rost & koppar, men även slipning, borrning och mycket annat som man kan behöva göra på sina gjutningar så de blir sådär perfekta som man vill ha dem.

Nu finns även vårens nya tider uppe och dessutom en specialkurs vid påsk! Missa inte den. Påskpysslet är både för barn och vuxna och då kommer vi gjuta ägg, hönor, tuppar, kycklingar, bygga nästen till äggen och mycket annat.

Klicka här för att komma till kurssidan med mer information och kontaktuppgifter till oss.

Till sist avslutar vi med en bild från gårdagens kurs. Tack för detta tillfälle och på återseende!

Glada kursdeltagare på betongkursen hos ws form i Linköping

Det här inlägget postades i Betong, betongkurs, Handavgjutning, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *