Hjärta med värmeljus – Åter i produktion

En av våra absolut populäraste gjutformar, ”Hjärta med plats för fyra värmeljus” är åter i produktion. Den här gjutformen är tillverkad i en speciell silikon som lämpar sig ypperligt till att gjuta betong i. Tyvärr har formen inte tillverkats sen i jul. Anledningen till detta är att vi gjort ett leverantörbyte av silikon. Tyvärr blev det då ett avbrott i produktionen, men som sagt, nu är vi igång med tillverkningen igen.

Vi vet att det är många som väntat och de hjärtan som vi faktiskt lade upp igår i webbutiken WS och company tog slut redan första timmen. Därför öppnar vi nu upp för beställningar och leveranstiden är ca 2 veckor om du beställer idag.

Under mitten av februari räknar vi med att vara ifatt med produktionen och vi ska då ha hjärtan i lager för direktleverans, men vill du vara säker på att få ditt hjärta nu är det bästa sättet att lägga en beställning redan idag.

Vi är väldit stolta över denna form samt vårt silikon och alla fina ord vi får omkring detta. Vi vill såklart tacka alla kunder för ni väntat så tålmodigt på den här formen! Tack! Det känns mycket skönt att vara igång igen! Som en liten bonus kan vi avslöja att det kommer fler gjutformar i detta silikon under våren… mer om det senare!

Klicka här för att komma direkt till artikeln i vår webbutik WS och Company. (extern länk)

/Jonas WS Form

Hjärta med plats för fyra värmeljus gjutform silikon

Det här inlägget postades i Betong, Formsilikon, Produkter, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *