Kom och påskpyssla hos oss. Påskkurs!

Kom på påskpyssel där vi gjuter påskägg, gör nästen (fågelbon), hönor, tuppar, kycklingar, pyntar och målar våra alster. För både barn och vuxna!  Ett annorlunda pyssel från figur till färg. Vi arbetar i gips och betong.

På den här specialkursen arbetar vi både i gips och betong. Påskpysslet är uppdelat på två lördagar, 21/3 och 28/3. Två timmar vid varje tillfälle. Vid första tillfället gjuter vi tjusiga påskägg och skapar nästen som äggen kan ligga i. Vi gjuter även hönor, kycklingar, tuppar och mycket annat som hör påsken till. Det finns självklart även utrymme för att skapa fritt och komma på ett eget unikt påskpynt.

Vid andra tillfället ska vi fixa till våra verk. Nu målar vi, leker med färger och effekter, slipar och fixar till alla gjutningar. Här finns verkligen utrymme för att skapa fritt. Vi har färger av många olika sorter i många olika kulörer, glitter, effektfärger som rost, koppar, brons och mycket därtill. Vi har de flesta pysselmaterial man kan tänka sig behöva för att få sina gips- och betongfigurer att skina!

PÅSKPYSSEL i linköping för både barn och vuxna

 

Har ni frågor eller funderingar eller vill göra en bokning. Klicka här för att komma till vår kontaktsida.
Kursen/pysslet hålls i våra lokaler på Roxengatan 9-11 i Linköping med ingång från Kolfallsgatan 2. Vi har två ingångar och har ni med vagn släpper vi in er via trapphuset där det även finns hiss. Välkommen!

Gjuta ägg påskpåskarrangemang   Påsksamlingsbild påsken

Det här inlägget postades i Barn, Betong, Formgips, Påsk, roxengatan, Tillverkning, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *