Hitta till oss

Idag hade vi hoppats på att skriva att renoveringen av våra nya lokaler är nu färdig samt alla skyltar sitter där de ska, så är tyvärr inte fallet. Renoveringen har dragit ut på tiden och så har även skyltningen gjort. Vi har dock öppet, precis som vanligt i formverkstaden, butiken och även kurserna är igång. Allting ska senast vara klart under mitten av oktober. Tillsvidare så ber vi er att ringa till oss (0707-163830) innan ni besöker oss för att ni ska slippa leta och för att försäkra er om att vi är där. Nu under renoveringen så åker vi omkring lite extra.

Nya adressen är Roxengatan 9-11 med ingång från baksidan, man svänger in efter tvätteriet. Där finns dock en skylt vid en port som heter 5. Då vet ni att ni hittat rätt! Vi har även ingång från Kolfastgatan, men tillsvidare är det alltså dörren vid port 5 som gäller.

Varmt välkomna allihopa och tack alla ni som redan besökt oss att ni stått ut med röran i framförallt butiksdelen (den ska dock vara klar under nästa vecka enligt hantverkarna)

Här är en, om än något dålig, bild på dörren så ni vet ni hittat rätt : ) Nu står inte alltid bilen där. Vi har egna parkeringar på planen men tyvärr är inte dessa skyltar på plats än.

roxengatan ws form

 

 

Det här inlägget postades i Butiken, Formverkstaden, Kurser, Nyheter, roxengatan och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *