WS Form goes Youtube

Äntligen är vi redo för att göra Youtube! På vår Youtubekanal kommer det finnas mängder med tips, trix och guider för dig som gjuter betong, vill gjuta marksten eller väggbeklädnader, skapa egna gjutformar i latex och silikon, ytbehandla betongbänkar och mycket därtill. Vi vill genom denna kanal hjälpa, inspirera och visa vad man kan göra med alla produkter som man hittar i vår webbutik www.wsochcompany.se

Första videon finns redan uppe och den kan du se här under. Det är en liten introduktion till det som komma skall. Vi är jätteglada över att äntligen komma igång med kanalen, och lite nervösa såklart! Vi hoppas ni vill följa med oss och har ni någonting speciellt ni vill se video om, kommentera eller kontakta oss på övriga sätt som ni hittar under kontakt här högst upp på sidan. Glöm inte prenumerera på WS Forms Youtubekanal för att inte missa några nya klipp.

[youtube id=”MNn_PD-6VdI” width=”560″ height=”315″ autoplay=”no” api_params=””]

Klicka här för att komma direkt till Youtubekanalen

Det här inlägget postades i Betong, Videos, WS & Company - Webbutiken, ws form, Youtube och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *