Färgpigment till betong – Nya burkar

De små färgpigmentsburkarna ser lite annorlunda ut från och med idag. Vidare burkar med större lock som gör det lite enklare att dosera färgpigmentet när man vill ha små mängder. De större färgpigmentsburkarna ser ut som de gjort tidigare.

Vårt färgpigment till betong är tillverkat för nordiskt klimat, men fungerar självklart även inomhus. Det är ett giftfritt pigment och de flesta färgerna går till och med att använda i t.ex akvarium då det inte har några toxikologiska effekter som kan påverka mikroorganismerna. Enda undantaget är det gröna färgpigmentet som _kan_ ha en negativ effekt. Det är alltså inga som helst problem att färga in bänkskivor som ska vara i kontakt med livsmedel mm med våra färgpigment till betong. Det går även bra att färga in andra material med färgpigmentet. Några exempel är färg, gips, formsten, akrylharts, resiner och oljor.
Vi har storlekarna 100 ml, 1 liter, 3 liter och 10 liter. Vi erbjuder även större förpackningar. Kontakta oss för mer information och pris.
Här kan du läsa mer om våra pigmenter
Här kan du handla färgpigment direkt

Nya burkar till färgpigmentet

Det här inlägget postades i Betong, Färgpigment, Gips, Produkter, WS & Company - Webbutiken, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *