Större förpackningar av ytbehandlingar till betong.

Nu finns även BetongTopper, som man använder som finish på betonglack, i större förpackning. Våra produkter, betonglack, betongvax och betongtopper går inte bara att använda på köksbänkar och andra gjutningar utan även på golv. De är faktiskt så pass slittåliga att de står emot klackmärken och kan användas i både hemmiljö, offentlig miljö men även i garage, verkstäder mm. Som ett exempel är vårt betonglack en perfekt dammbindare, och vid enstaka lager, knappast synlig. Vill man ha mer glans och ett lättare golv att hålla efter så är betonglack + betongtopper eller betonglack + betongvax optimalt.

Topper för betong vax

Klicka på bilden för att komma till produkten

För dig som tänkt att behandla betonggolvet i ett garage kan vi även meddela att alla de tre produkterna fungerar även om man inte har ett varmgarage. De är utomhuståliga.

Om du behöver ännu större förpackningar än en liter, kontakta oss!

Hos oss hittar du även neutraliserande rengöringsmedel som helt enkelt neutraliserar smuts och kemikalier i betongen innan behandling av ex. äldre golv och gjutningar. Ibland är det tyvärr så att när det gäller gamla betonggolv som ska behandlas så fastnar ingenting. Det kan bero på gammal polish/lack, olja, smuts och en hel del annat. Det finns dock hjälp att få. Vi har ett brett sortiment av alla möjliga olika rengöringar och medel för att rengöra betongen. Detta är ingenting vi erbjuder på WS och Company. Eftersom dessa medel kräver ett visst handlag och tillvägagångsätt vill vi hellre att ni kontaktar oss först om just ditt projekt.

Kontaktar oss gör ni enklast via någon av kontaktuppgifterna som du hittar på vår kontaktsida – här – Välkommen!

Det här inlägget postades i Betong, Betonglack, Betongtopper, betongvax, Material, Produkter, roxengatan, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *