Höstmys på Formgjuteriet.se

Nu är det laddat för hösten på Formgjuteriet.se. Här hittar du ljushållare i alla möjliga olika former. Ett hjärta med plats för 4 värmeljus. Enkla ljuskoppar för bara en tjuga stycket. Ljuskoppar med hjärtan och stjärnor. En liten stadssiluette som även den har plats för fyra värmeljus. Ljustakar (stumpastake) i täljsten med plats för 9 eller 16 ljus. Vi håller även på att uppdatera med en mängd olika smågjutningar som kommer hamna under en egen kategori, smått och gott. Och som vanligt finns allt detta även i vår butik i Linköping, plus mycket mer.

Här nedan följer några exempel på vad du hittar på formgjuteriet.se just nu. Klicka på bilden för att komma till produkten.

En ljusstake i betong som du hittar på formgjuteriet.se

Det här är en enkel liten ljusstake på ca 15,5 cm. Vi kallar den expander och kostar 89 kr.

trearmad ljusstake

Den här tjusiga ljusstaken är sandputsad och kommer i två kulörer. En svart och en neutral. Det är en riktigt gedigen pjäs och kostar 499 kr

Ljuskopp i betong hjärta stjärna rustik

En liten riktigt rustik ljusstake med antingen ett hjärta eller en stjärna på. I denna kan du antingen använda värmeljus eller vanliga kronljus. Det finns hållare för båda sorterna och kostar endast 45 kr st!

Stumpstake i täljsten

Det här är en rejäl pjäs med antingen 9 hål eller 16 hål i solid täljsten. I den här stumpastaken kan du bränna dina ljusstumpar samt även använda värmeljus utan att vara rädd för stearinfläckar. Dessutom är den väldigt vacker att se på också! Pris från 895 kr

Detta och mycket annat hittar du just nu hos formgjuteriet.se
Välkommen!

Det här inlägget postades i Betong, Formgjuteriet, Höst, Inredning, Ljushållare, Nyheter, Produkter, Produktnyheter, roxengatan, Täljsten, Uncategorized, Ws Design, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *