Söndag, sol och silikon


Idag är det söndag. Vi arbetar hemmifrån och njuter av solen samtidigt som vi förbereder inför kärlek i trädgården del 5. Det är fler silikonformar som vi ska påbörja tillverka idag. Vi hoppas att kunna introducera de nya formarna i vår web-butik senast i slutet av nästa vecka. Det kommer bli en aktiv vecka i web-butiken. Vi har en mängd produkter som vi redan har, men inte hunnit med att lägga upp.

Vid sidan av allt nytt så fortsätter vi även med att testa nya produkter. Till exempel provar vi nu olika medel för att få trä att se gammalt ut. Vi har länge tänkt att sälja detta eftersom vi själva använder oss av det, men vi vill ha någonting som är mer prisvärt och samtidigt lika enkelt att jobba med innan vi slänger upp det i ”shoppen”.

…och vid sidan av tester så forsätter vi utöka det ordinarie sortimentet. Nu när det är försommar så pyntas det i trädgårdarna runt om och då går våra betongprodukter snabbt åt. Vi gjuter på så gott vi kan och har även uttökat både plats och antal formar för att hinna med. Tack alla ni som tycker våra produkter är fina, det värmer även i solen : -)

Idag har vi en hel skog med betong som står inför behandling på olika sätt.

Det här inlägget postades i Betong, Produkter, Tillverkning, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *