Kärlek i trädgården del 5 borde det varit

… men si så blev det inte. När jag glad i hågen imorse skulle hämta resterande material till kärlek i trädgården så fanns där just inget material kvar. Jag hade visst missat att beställa nytt.  Så, det var bara att beställa. Tyvärr är det några dagars leveranstid och vår kommande order från denna leverantören hade just lämnat lagret och ingen där var speciellt sugen på att kuta efter vår låda i lastbilen. Fortsättningen kommer alltså dröja några dagar, men vi har inte varit mindre sysselsatta idag ändå. Här kommer tre bilder på vad vi bland mycket annat haft för oss denna, inte lika soliga, Måndag

Några gjutningar i silikon

Grovslipning av några sommarstenar
 

När man ser denna bild kanske det kan vara svårt att tro att just detta tillslut ska bli små nätta halssmycken i resin
Förresten tillverkar du egna saker? Vill du ha en försäljningskanal till? Håll ögonen på bloggen här, vi har nämligen tänkt att ta in varor från andra till web-butiken. Mer information kommer några dagar för vi är ännu inte helt hundra på hur vi ska gå tillväga, men klart värt att hålla ögonen öppna om du är sugen. Vår web-butik hittar du här.

 

Det här inlägget postades i Formverkstaden, Silikon, Täljsten, Tillverkning, Trä och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *