…och någonting speciellt igen!

Vill du kunna tillverka dina egna gjutformar som inte krymper, torkar eller kärvar. Är väldigt slitstarka och med lå(åååå)ng livslängd som dessutom står emot varma material (upp till 200c, ljustillverkning någon?), För några dagar sedan avslöjade vi vår nya produkt ”nordic crystal resin”. (Här hittar du den tråden) Nu är det dags att presentera nästa produkt i vårt eget sortiment.

ws formsilikon

WS Formsilikon! Perfekt för avgjutningar och gjutningar. Det är lättflytande och ger därför väldigt, väldigt exakta avgjutningar. När gjutningen väl är klar så har du en väldigt slitstark form med väldigt lång livslängd. I din form kan du sedan gjuta med många olika material. Du kan gjuta med betong, resin/hartser, gips och mycket annat. Du kan om du vill använda alla möjliga släppmedel och oljor, även om det i de flesta fall är helt onödigt då det är väldigt få material som riskerar fastna i formen. Du kan härda silikonet på endast ett par timmar. Snabba formar med andra ord! Vi använder oss själva av detta silikon i vår produktion och vi ger 2 års garanti på alla formar tillverkade i det här materialet… så bra är det!

Priset på silikonet kommer att hamna på 450 kr för ett kilo och silikonet kommer att finnas i vår webbutik http://wwww.wsochcompany.se senast i början av nästa vecka.

Det här inlägget postades i Betong, Formverkstaden, Nordic Crystal Resin, Nyheter, Produkter, Produktnyheter, Silikon, WS & Company - Webbutiken, ws form, ws formsilikon och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *