Nya gjutformar för marksten, schack och färg

Idag har vi uppdaterat webbutiken med några nya varor. En riktigt tjusig ny gjutform till marksten som vi kallar för romerska stenar. Detta är en form med plats för tre stenar i varje. Vidare har vi även lagt till en annan trädgårdsplatta/marksten som vi kallar honung.

För en några dagar sedan lade vi till gjutformar i latex till schackpjäser – vikingar. Det var ett kul och annorlunda schackset tyckte vi och idag lade vi till ett vanligt staunton schackset som syns här nedanför på bilderna. Snyggt tycker vi! De pjäserna man vill ha svarta färgar man med fördel med pigment till betong så ser det inte ”målat” ut.

Appråpå målat, vi la även till två nya färger av våra populära metallicfärger. Silvergrön och silverblå är de nya tillskotten. Dessa färger fäster på det mesta. Perfekt att piffa till loppisfynden med eller måla betong eller måla gips eller någonting helt annat. Fin lyster, god täckförmåga och är väldigt enkla att måla med. Finns i många andra kulörer som t.ex brons, silver, guld, spansk peppar m.fl.

Här följer bilder till dagens uppdateringar (klicka på bilden för att se bilden i större storlek.

Silvergrön metallicfärg Silverblå metallicfärg Gjuta marksten romerska stenar Gjutformar latex schack gjuta trädgårdsplattor honungGjutform schack vikingar

Klicka här för att se alla gjutformar

Det var det det! Det har varit lite snålt med nya inlägg från vår sida här, men vi arbetar på någonting nytt och spännande, som vanligt! Mer om det i nästa inlägg! : -)

Det här inlägget postades i Betong, Gjutformar -latex, Gjutformar -plast, Marksten, Metallicfärg, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *