Mindre uppdateringar och blogginlägg hos WS och company

Vi har startat upp en blogg- och nyhetssida på WS och company. Där uppdaterar vi numera de mindre nyheterna och lite annan information om vad som händer i webbutiken. Här kan det även dyka upp lite rabatter och andra erbjudanden.

Här på WS form kommer vi dock fortsätta att uppdatera med information kring WS och company men samlar mer ihop informationen innan den kommer ut på denna blogg. Det som hittills hänt sedan vi startade den sidan är att vi har sänkt priset på Patio Paint till 36 kr/st (tidigare 48 kr/st). Vi har även sänkt priserna på våra metallicfärger eller rättare sagt de har fått introduktionspriset som sitt ordinarie pris. Nya slippapper finns nu att hitta i webbutiken, 80 och 120-korn. Dessa passar även bra att slipa betong med. Vi har nu slippapper (torr- och våtslippapper) från 80 upp till 3000 och 5000 korn!
Annat som har hänt är att en helt ny serie rost- och patinafärger har kommit, Magic Metallics. Denna serie innehåller Dark Bronze, Gold och Copper som man kan patinera med Green Patina, Verde Green Patina och/eller Aqua Blue Patina. I serien finns även metallfärgen Steel Metallic som tillsammans med rostoxideringsmedlet Rapid Rust bildar en rostig yta. Vi har även sedan tidigare en annan liknande serie färger, Modern Masters. Den fungerar ungefär som den nya och har metallerna Brons och Koppar som man kan patinera samt Järn som man kan rosta.

Det var lite vad som hänt denna gång, kika gärna in på WS och companys blogg och nyhetsflöde under denna länk: http://www.wsochcompany.se/nyheter-och-blogg

PS: Det läskiga leendet i senaste blogginlägget tillhör en ny latexform – Dödskalle – som snart finns i butiken. Se längst ner på denna sida vad mer man kan göra med denna dödskalle. (finns i två storlekar, en dödskalle i nästan ”verklig” storlek och en lite mindre som passar bra som ljushuvud ;))

WS och companys blogg

 

Dödskalle ljushuvud

Det här inlägget postades i Nyheter, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *