Gjuta egen marksten

stjärna gjut markstenMed markstenen Romb och lite färgpigment kan man bland annat skapa detta stjärnmönster. Alla våra markstenar är gjutformar. Du gjuter alltså stenen själv. Gjuter gör man i finbetong , grovbetong eller egen blandning, efter tycke och smak. Just i dagsläget har vi 11 formar i vår webbutik för direktförsäljning. Vi har en katalog med flera hundra formar, men det tar ett tag till innan katalogen är klar.

Det kan verka som en konstig årstid att presentera gjutformar för betong och då speciellt marksten & trädgårdsplattor, men nu har man chansen att spara in riktigt mycket på vårens plattläggningar. Om man gjuter under hela vintern så behöver man inte ha så många formar. Det ger ett riktigt bra kvadratmeterpris.

Du hittar alla våra formar i webbutiken www.wsochcompany.se. Där hittar du även andra betongtillbehör som porreducerare, släppmedel i form av formolja, färgpigment, impregneringar och andra ytbehandlingar som betongvax och betonglack.

Välkommen till vår hobbywebbutik, från enklare pyssel till avancerade projekt.

Det här inlägget postades i Betong, Marksten, Trädgårdsplattor, WS & Company - Webbutiken, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *