Gjutformar till trädgårdsplattor & markstenar

nya gjutformar ws och companyIdag har vi lanserat en helt ny kategori i vår webbutik www.wsochcompany.se. Det är faktiskt mer än en ny kategori, man kan säga att det är en helt ny inriktning hos WS och Company. Kategorin heter ”trädgårdsplattor & markstenar”. Här kommer det finnas ett jättesortiment av olika markstenar & trädgårdsplattor som du tillverkar själv. Formarna är tillverkade i kvalitetsplast i industriell kvalitet och just nu hittar ni ett 10-tal gjutformar i kategorin, vi har dock många fler. Resterande formar kommer att hamna i en onlinekatalog till att börja med. Den kommer att komma upp inom ett par veckor och innehåller fler hundra formar till.

Förutom trädgårdsplattor och markstenar kommer du kunna hitta det mesta från kantstenar, gatstenar, dekorativa plattor, cirklar runt träd, gjutnät för snabb gjutning av trädgårdsgångar, golvplattor, piedestaler, bordsben och en mängd med annat nytt och spännande.

Vi har jobbat mycket för att kunna presentera denna naturliga breddning av vårt sortiment. I dagsläget erbjuder vi mycket produkter för just plattläggningar mm så som betonglack, betongvax, betongtopper, impregnering för sten och betong, färgpigment till infärgning av betong, por-reducerande medel, formolja och mycket annat och just riktiga gjutformar för plattor har varit länge efterfrågat och nu kommer det alltså… med råge.

För att se de formarna som redan finns i webbutiken – Klicka här

Katalogen kommer du kunna hitta på följande länk – Klicka här

Vi är både glada och stolta över att kunna presentera dessa nyheter och har ni några som helst funderingar kring hur man gjuter eller använder sig av dessa gjutformar, hör av er till oss!

Det här inlägget postades i Betong, Gjutformar -plast, Produktnyheter, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *