Formverkstaden blir formgjuteriet.se

Nu är det bara dagar kvar tills vår formverkstad blir Formgjuteriet. Formgjuteriet får en egen Facebook, eget Instagram, egen webbutik och en egen blogg. Anledningen till detta är för att underlätta för dig som kund. Som det ser ut i dagsläget är WS Form starkt förknippat med vår hobbywebbutik WS och Company. Det är inget fel i det, men däremot blir det ibland lite rörigt för våra kunder som är ute efter våra specialtillverkade gjutformar och andra specialjobb samt vår egen design. Det kommer alltså bli mycket tydligare.

Vad blir då kvar här? Jo på den här adressen kommer fortfarande bloggen finnas kvar och den kommer fortsättningsvis handla om vår hobbywebbutik i första hand. Våra kurser kommer även de finnas kvar här om än något förändrade upplägg. Vi kommer även ha kvar våra produktsidor om vårt eget sortiment.

Förändringen är även nödvändig då både WS och Company och formverkstaden expanderar och kommer att underlätta inte bara för kunder utan även för oss själva då vi lättare kan rikta våra inlägg till rätt kundgrupp. Det är en spännande tid för WS Form och vi hoppas ni vill följa med oss i fortsättningen också!

Formgjuteriet beräknas vara uppe inom en vecka från och med idag. Bloggen lite tidigare och Instagram och Facebook finns redan uppe! Följ oss gärna 🙂

Med vänliga hälsningar, Jonas & Caroline

Det här inlägget postades i Formgjuteriet, WS & Company - Webbutiken, ws form och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *