Design med hjärta

wsdeslitenVåra egna designprodukter har egentligen aldrig försvunnit. Däremot har möjligheterna att handla dessa online varit borta ett tag. I alla fall i webbshopsliknande utformning.

När vi gjorde om www.wsochcompany.se så ville vi ha en tydligare inriktning där. Hobbyprodukter helt enkelt. Tanken var då att vår design skulle få en egen del av den sidan, men efter mycket om och men så beslutade vi oss för att inte göra på det viset. Bättre upp nu dock. Snart öppnar ws design en egen webbutik. ”Design med hjärta” är webbutikens slogan och det är precis vad det är. Vi designar allting själva, vi tillverkar allting själva och de flesta produkter kan du som kund påverka utseendet på. Det kan vara en text, bild, mått eller färg som du vill ha.

Vi hoppas och tror att den nya webbutiken, ws design, ska kunna vara uppe och fungera någonstans i början av september. Stay tuned!

Pizzastenar, stumpstakar, hjärtan av alla möjliga olika sorter (caroline som designar många av våra produkter är tokig i hjärtan), ljusstakar och ljuskoppar, marchallhållare, krukor och en hel del nyheter också… i början av september alltså… Skicka gärna ett mail till info@wsform.se om du vill bli påmind. Annars går det bra att följa oss på facebook eller instagram.

Mvh Jonas

ps: Det kommer hända någonting alldeles speciellt här snart. Vad kan vi inte avslöja än, men håll ögonen på oss närmsta veckorna 😉

Det här inlägget postades i Formverkstaden, Inredning, Nyheter, Produkter, Produktnyheter, WS & Company - Webbutiken, Ws Design, ws form och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *