Betongkurs, formkurs, resinkurs eller en hel helgkurs.

Resin och resinkurs i Linköping Formkurs i Linköping Betongkurs i Linköping Betong form kurs linköping

Nu när hösten nalkas är det dags för oss att dra igång våra kurser igen.  Kurssidan är uppdaterad med höstens upplägg och nya kurstider. I år hade vi inga sommarkurser alls då våra lokaler har varit under renovering, inte bara inomhus utan även utomhus så vi är väldigt laddade att komma igång igen!

Vi erbjuder många olika kurser där de populäraste är vår betongkurs, vår formkurs, vår resinkurs (smyckeskurs) och en helgkurs i formtillverkning och gjutning. Du hittar mycket mer information om varje kurs under kurssidan. En kurs hos oss ska vara inspirerande, personlig (vi utgår från din kunskapsnivå), full med kunskap och så ska det vara riktigt roligt också. En upplevelse med andra ord.

Vill du komma som grupp går även det bra. Då kommer vi överens om ett datum som passar för både er och oss. Vi har haft allt från kompisgäng till arbetskollegor och kickoff. Vi anpassar innehållet efter era önskemål.

Vi håller även i specialkurser. Det kan vara någon som vill lära sig bygga formar på ett visst sätt. En konstnär som vill kunna producera en statyett eller annat verk lite enklare eller en konditor som vill tillverka formar till choklad.

Nytt för i höst är att vi försöker samla ihop dessa specialkurser till ett tillfälle med fler deltagare som är intresserade av samma sak så nu anordnar vi en kurs i ytbehandling av betong. Allt från betongsorter, vax, lack, impregnering, oljor och mycket annat. Vad reagerar med vad? Varför kan man göra på ena viset men inte på andra? Varför mjölar lacket, varför släpper vaxet, varför gulnar skivan? Hur applicerar man på bästa sätt… frågorna är många! 🙂 Vi har börjat ta in intresseanmälningar. Du hittar mer information på kurssidan.

Alla våra kurser håller vi i våra lokaler på Roxengatan 9 i Linköping. Vi har ingång från Kolfallsgatan 2. Vi kan dock hålla kurs på annan plats och ort. Även detta kan du läsa mer om på kurssidan.

Då återstår bara att hälsa er välkomna in på vår kurssida! Hoppas ni hittar en kurs som passar er och har ni frågor använd någon av alla kontaktsätt som du hittar på vår kontaktsida.

Klicka här!

 

Det här inlägget postades i Betong, betongkurs, formkurs, Kurser, resinkurs, Uncategorized, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *