Att skapa

WS form tillverkarDet känns befriande att få börja skapa egna saker igen efter ett långt uppehåll för uppbyggnad av våra webbsidor och framtagning och produktutveckling av vårt sortiment av färgpigment mm. Nu är inte det på något sätt tråkigt, tvärtom! Men om man ska tillbaka till rötterna där WS form en gång startade så var det ur skaparglädjen.

Just nu färdigställer vi några leveranser av specialmåttade bakplattor/pizzastenar. Utöver det så tillverkar vi lite annat nytt och kul för kommande marknader i höst och jul. Vi har ganska mycket produkter på gång så vi ska ta och prova ut dessa och se vilka vi ska ha med oss. En helt ny serie av ljushållare blir det med all säkerhet i alla fall, resten låter jag vara osagt.

Angående marknad så ska vi faktiskt stå på Ulrika marknad utanför Linköping i just Ulrika. Datum för marknaden är 13 September mellan klockan 08-1800. Här kan du läsa mer om Ulrika marknad.

Vi kommer att finnas där i egenskap av WS & Company så det är mest andras saker vi kommer att sälja, men en del av vårt eget sortiment kommer vara med. Det är första gången vi står på en marknad som denna. Vi brukar ju mest stå på hantverksmarknader mm. Så det ska bli spännande. Vi brukar ju alltid ha ett bra erbjudande till våra bloggläsare (förra gången hade vi allt från godis till bra rabatter) Denna gång kommer vi köra ett introduktionspris på våra färgpigment. 25% Rabatt på svart och vitt pigment och vi tar och späder på det med pingvinstänger till alla bloggbesökare också, det får nog bli en stående tradition det. Så, vill du ha rabatt på färgpigment eller helt enkelt bara är godissugen, säg att ni besöker vår blogg.

Vi kanske ses där!
Ja, vi vill gärna påminna om vår facebooksida också. Häng med, snart blir det tävling!

Det här inlägget postades i Bakplattor/pizzastenar, Erbjudanden, Facebook, Färgpigment, Formverkstaden, Jul, Ljushållare, Mässor och marknader, Nyheter, Täljsten, Tävlingar, Tillverkning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *