Söderköping hantverksmässa vid kanalen

Söderköping – Hantverksmässa vid kanalen – 31  juli kl. 10-18 vid Slussvakthuset

Där kommer du hitta inte bara oss utan en hel massa andra hantverkare. Förra året fick vi tyvärr förhinder att medverka så vi är extra glada över att kunna vara med detta år. När WS form är med på marknader så brukar vi alltid ge våra bloggbesökare någonting extra och i år så erbjuder vi en hel del bra priser och rabatter.

Om ni vid vårt marknadsbord säger att ni är bloggbesökare så får ni följande rabatter!

 på våra smycken

 

  på alla trädgårdsplattor (vi kommer inte att ha med trädgårdsplattor (men dock en folder så man kan titta  på alla) så det blir en beställning av det hela och fri leverans inom Linköping, Norrköping och Söderköping eller avhämtning i våra lokaler på Nya Tanneforsvägen, Linköping, beställningen görs skriftligt och betalning sker vid leverans eller vår webb-butik)

 

  på alla Kombos (kombinerad marschall och kruka) (vi kommer inte att ha med Kombo (men dock en  folder så man kan titta på olika kombos) så det blir en beställning av det hela och fri leverans inom Linköping, Norrköping och Söderköping eller avhämtning i våra lokaler på Nya Tanneforsvägen, Linköping, beställningen görs skriftligt och betalning sker vid leverans eller vår webb-butik) Här kan du läsa mer om våra kombos.

 

 på alla bakplattor/pizzastenar. Gäller så långt lagret räcker. Ett exempel på baksten hittar du här, men vi kommer att  ha med flera olika storlekar och prisklasser.

 

Föll det inte dig i smaken?

Kanske vill du ha något att snaska på istället? Ja, det går bra det med. Säg bara att du är bloggbesökare och vill ha godis så får du en ”pingvinstång” 🙂

Det här inlägget postades i Mässor och marknader, Nyheter, Smycken och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *