WS Form söker samarbetspartner

Kreativ? Vi söker just nu ett par kreativa och skapande människor för ett långvarigt samarbete som kan utvecklas med tiden. WS Form expanderar och kommer snart lansera fler produkter under eget märke så ditt skapandet kan komma att vara både utifrån våra egna produkter samt redan befintliga produkter i vår webbutik. Det kan röra både fritt skapande och idéer (där du väljer material) till lite mer kontrollerade uppgifter (tester, guider, nya produkter osv. där vi väljer materialet) Det är ett plus om du redan i dag har en egen blogg, men i vilket fall kommer du få publicera det du skapar under vår blogg.

Områdena det kan komma att beröra är till exempel, resiner, betong, latex, alginat, silikoner och leror mm + tillbehör inom alla områden. Du behöver inte ha erfarenhet av alla material då vi håller god kontakt och hjälper dig med all information du behöver. Är man skapande och kreativ så löser man ju det på ena eller andra sättet.
Det absolut viktigaste är att du älskar att skapa med händerna, precis som oss!

Låter det skoj? Hör av dig till oss med lite information om dig själv. Kontaktuppgifter hittar du här.
*WS form är beläget i Linköping och det vore bra om du finns i närheten. Det skulle underlätta, men är inte något krav.

Med vänlig hälsning
Jonas Virsén

Det här inlägget postades i Formverkstaden, Nyheter, Samarbeten, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *