Vår butik i Linköping

WS och Company gjutformar i LinköpingVår butiksingång kan vara  lätt att missa. Vi ligger på andra våningen och trappen upp är en svart vanlig ”brandtrappa”, men innanför är det desto lättare att hitta saker. Här har vi bra uppmärkning av produkterna, ett galleri och även våra kurs- / verkstadslokaler. Vi har arbetat en del med uppskyltningen av lokalen och numera finns det skylt från Roxengatan, gatupratare, skylt på dörren och skyltning till våra parkeringsplatser på gården. Nu tar vi ytterligare ett tag och slänger upp en stor skylt från Roxengatan.

Det kommer hända en hel del utanför butiken framöver och vi satsar lite extra på att inte bara synas på webben utan även i Linköping. På schemat står ny trappa, bättre display av marksten (som vi säljer gjutformar till) och lite annat pyssel. Det ligger en bit fram i tiden, men småförändringar och förbättringar arbetar vi löpande med.

Vill du besöka oss så ligger vår ingång från Kolfallsgatan 2 brevid Tvättexperten i Linköping. Här hittar du gjutformar för marksten, väggsten, figurer, inredning och mycket annat. Vi har även betongvax, betonglack, impregneringar och andra ytbehandlingar för betong. Vi har slippapper från 120 – 5000, formgips, formsilikon, latex, alginat, kroppssilikon, aluminiumpulver, järnpulver, patiofärger, akrylfärger och mycket, mycket mer. Besök vår webbutik ws och company för att se hela sortimentet.

wsochcompany logga

Här i butiken hittar man även vår egen design i mestadels betong. Från figurer till ljusstakar och mycket därtill. I vårt galleri kan man se arbeten vi gjort tidigare från statyetter till marschallhållare.

Om du vill komma på studiebesök och se vår verkstad och hur vi arbetar. Säg gärna till innan så vi kan boka en tid.

 

Välkommen till en annorlunda hobbybutik / byggbutik i Linköping.

hobbybutik linköping WS form design i betong Linköping Färger akrylfärg metallicfärg patiofärg Linköping gjutnät och gjutformar för betong linköping Betongdesign i linköping WS Form

 

Du hittar oss på Roxengatan 9-11, med ingång från Kolfallsgatan 2 i Linköping, välkommen till en gjuthobby- och byggbutik

WS Form i Linköping

En preview på den nya skylten som snart kommer på fasaden ut mot Roxengatan.

Det här inlägget postades i Betong, Butiken, WS & Company - Webbutiken, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *