Tillverkning julen 2014

Adventsljusstake i betong betonghjärta i linköpingTillverkningen inför julmarknaderna pågår just nu för fullt och var man än tittar så ligger det ”hjärtan med ljus”, i något hörn står ett gäng med klockor i betong som precis fått visare och urverk monterade. I en lång rad på gjutbänken står en massa trearmade ljusstakar som väntar på sista finishen. Hela lagerhyllan i korridoren är fylld med tomtar och granar, ljuslyktor och ännu mera hjärtan. Marschallhållare är också under tillverkning, både med och utan logga. Och så alla tejprullehållare i betong förstås, som precis också fått en lillasyskon som ännu inte blivit publicerad. Det jag kommer att tänka på i skrivandets stund är hur likt det är en tomteverkstad här just nu.

I år ska vi medverka på några olika julmarknader. Vi har valt att stå på Jul i Trädgårdsföreningen 22/11, Julmarknaden i Landeryds Hembygdsgård 29/11 samt Gamla Linköpings Adventsmarknad 29-30/11. Vi är även nu på väg in till Handelns Hus också som även har en liten julmarknad hos sig 22/11 och 29/11 med en mängd olika företag som medverkar.

Hoppas vi ses där! Annars är ni alltid välkomna till vår butik på Roxengatan 9-11, med ingång från Kolfallsgatan 2 (bredvid  Tvättexeperten) i Linköping.

/Caroline

Det här inlägget postades i Betong, Butiken, Formgjuteriet, Formverkstaden, Inredning, Jul, Mässor och marknader, Produkter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *